Gewoon maar een mens

Gepubliceerd op 7 december 2023 om 11:14

Gewoon maar een mens.

Door een eigen ervaring vandaag, schrijf ik deze blog.

Vond het een hele mooie maar aparte gewaarwording waar ik nog nooit zo bij stil heb gestaan. Dat iemand ‘zenuwachtig’ was voor wie ik ben en wat mijn gaven zijn.

 

Er zijn mensen waar we enorm tegenop kijken. Dit kan gaan om een acteur, actrice, een zanger, zangeres, een auteur, een medium, een astronaut wie dan ook.

 

Het belangrijkste om te weten dat we gewoon allemaal mensen zijn met ‘allemaal’ rood bloed.

Niemand is ‘meer’ of ‘minder’ dan de ander, en je kunt je leven zo invullen zoals je graag zou willen.

Blijf met ‘beiden’ voeten steen vast op de grond staan, blijf met de aarde verbonden.

Behandel een ander zoals jezelf ook behandeld zou willen worden. Natuurlijk kun je wel eens een ‘rot’ dag hebben dat je net even iets minder kunt hebben of je gewoon weg even niet lekker voelen.

Zo kunnen we het ook omkeren als iemand ‘rot’ tegen ons doet, misschien is het net even teveel met wat we vragen, doen enzovoorts.

Net zoals je niet iedereen ‘aardig’ kunt vinden of anderen jou. Dat is okay. Je kunt mensen ook niet (af)dwingen met je om te gaan en/ of contact met je te houden. Ook familie (bloedbanden) niet. Dat wil niet zeggen dat je slecht bent. Maar de energieën passen gewoon niet meer samen, dit kan veranderen maar hoeft niet. Het ligt eraan hoe mensen groeien in hun energieveld.

 

Kort maar krachtig, ook ik ben gewoon maar een mens, net als jij, hij en zij.

 

Liefs

Medium Dely

 

#blijfjezelf #iedereenisuniek #jebentgoedzoalsjebent.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.